U osam udesa, devetoro povređeno

U Beogradu se tokom noći dogodilo osam saobraćajnih udesa u kojima je povređeno devet osoba kao i jedan požar u kome nije bilo povređenih, izjavila Nada Macura.

Izvor: B92

Subota, 14.12.2013.

09:07

Default images

Hitna pomoć intervenisala je i u 01. 35 sati kada je u ulici Salvadora Aljendea zatekla mušku osobu staru 42 godine koja nije davala znake života, najverovatnije usled korišćenja vatrenog oružja, dodala je Macura.

U 02. 38 sati u saobraćajnom udesu u Železniku povređen je muškarac koji je sa politraumom, odnosno povredom više organa prevezen u Urgentni centar, rekla je Macura.

U udesu koji se nekoliko minuta kasnije dogodio na uglu Simine i Dobračine ulice u centru grada povređen je putnik koji je sa lakšim povredama takođe prevezen do Urgentnog centra.

Lekari Hitne pomoći dobili su poziv u 03.14 sati da se u Resniku dogodio udes, ali po dolasku nije bilo učesnika, niti povređenih.

U ulici Ljutice Bogdana oko tri sata posle ponoći u udesu je povređen muškarac star 23 godine koji je nakon toga zbrinut u Urgentnom centru.

U udesu koji se u Beogradu dogodio u 3. 26 sati povređene su dve osobe koje su takođe vožene u Urgentni centar.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u ulici 29. novembra intervenisale su dve lekarske ekipe.

Prva je do Urgentnog centra prevezla povređenog mladića koji je zadobio povrede vratnog dela kičme, a druga je zbrinula tri povređene osobe, od koji je jedna strani državljanin, rekla je Macura.

U požaru koji se u 04. 20 sati dogodio u Skenderbegovoj ulici nije bilo povređenih osoba, rekla je ona.

Tokom noći najviše su se za pomoć javljali srčani bolesnici, a Hitna pomoć intervenisala je ukupno 114 puta, od čega 31 put na javnom mestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: