"O smeni funkcionera tokom vikenda"

Predsednik IO SNS Radomir Nikolić izjavio da će odluka o smeni 40 funkcionera iz redova SNS koji nisu dobro radili svoj posao biti doneta u toku ovog vikenda.

Izvor: B92

Subota, 14.12.2013.

16:15

Default images

"Analiza je završena, precizirano je koji su to ljudi koji bi trebalo da uđu u proces rekonstrukcije", naveo je on.

Nikolić je dodao da Srpska Napredna stranka ne želi da se "sklanja " od odgovornosti već samo da promeni kadrove koji nisu dobro radili svoj posao.

Predsednik IO SNS je danas prisustvovao Izbornoj skupštini NS održanoj u Čačku.

Predsednik Opštine Nova Varoš ne očekuje smenu

Dimitrije Paunović, predsednik opštine Nova Varoš i predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u gradu podno Zlatara, negirao je danas da u stranci postoje liste kadrova koje će naprednjaci smeniti, kao i da njemu preti smena sa mesta predsednika opštine.

"Nema predloga ili odluka o smenama, stranački organi o tome još nisu razgovarali, tako da su navodi u nekim medijima o tome samo plod nečijih želja ili narudžbi od onih kojima smetaju naši rezultati. Medutim, ako takva odluka bude doneta od Izvršnog odbora ili predsednika stranke Aleksandra Vučića, svako je mora poštovati pa i ja", naveo je on u izjavi Tanjugu.

Ivan Mladenović, zamenik predsednika opštine Nova Varoš, takođe iz redova SNS kaže da je Opštinski odbor SNS na vanrednoj sednici odbacio optužbe na račun predsednika opštine kao zlonamerne.

"Paunović je dobio jednoglasnu podršku članova Odbora za dosadašnji rad koji je obilovao inicijativama za rešavanje mnogih problema", rekao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: