"Vučić me najbrutalnije napada"

Član predsedništva SNS Vladimir Cvijan optužio je Aleksandra Vučića da je njega i njegovu porodicu "preko svojih medija i čauša najbrutalnije napadao".

Izvor: Beta

Četvrtak, 12.12.2013.

11:51

Default images

"Vučić je iskoristio nekoliko poslednjih dana da napada i ljude koje poznajem do trećeg kolena, da napada bilo koga iz SNS i simpatizere SNS koji su rekli nešto lepo o meni, a mnogi su rekli i bili voljni da me podrže", kazao je Cvijan novinarima u Skupštini Srbije.

On je naveo da ne želi ni da demantuje, kako je kazao, ono što Vučić "protura" o njemu, jer bi to značilo da se spušta njegov nivo.

Dodao je da je zamišljao da će sa Vučićem, kao protivkandidatom za mesto predsednika SNS-a, imati kulturnu kampanju, kao i da će javno razmeniti mišljenje, ali kako kaže "on se opredelio da preko svojih medija i čauša blati mene i moju porodicu i poručujem mu da ne udara na moju porodicu i ljude iz stranke" rekao je Cvijan.

Cvijan je kazao da se ne povlači iz trke za predsednika SNS-a, posebno ne pred Aleksandrom Vučićem. Izborna skupština SNS-a zakazana je za 25. januar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

225 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: