Šarića hapse do kraja godine?

Specijalni timovi srpskih bezbednosnih službi na korak su od hapšenja narko-bosa Darka Šarića i očekuje se da on bude priveden do kraja decembra, piše Blic.

Izvor: Blic, Tanjug

Sreda, 04.12.2013.

07:30

Default images

Kako navodi list, ovaj Pljevljak će biti samo deo dosad najveće policijske akcije protiv mreže trgovaca drogom na ovim prostorima.

Blic navodi da se specijalni tim prvi put u istragama približio poznatom narko-bosu, optuženom za šverc više tona kokaina iz Južne Amerike.

Kako piše list, pozivajući se na dobro obaveštenog sagovnika, ovaj tim je oformljen tajno kako bi se izbeglo da informacije cure u javnost, jer se dešavalo da i do samog Šarića dođu informacije koje nisu smele, a na ovaj način je izbegnuto i da se na policajce vrši bilo kakav pritisak.

"Sprema se najveća akcija u borbi protiv trgovine narkoticima i organizovanog kriminlala dosad. Spremni su registri, sve neophodne informacije i čeka se pravi trenutak", navodi izvor Blica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

175 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: