Džoni peva za Lanino ozdravljenje

U subotu 30. novembra u 19h, Džoni Nikola Ranković, za svoj deseti rođendan, održaće humanitarni koncert da bi pomogao Lani Nikolić da ozdravi.

Izvor: B92

Sreda, 27.11.2013.

17:46

Default images

Sav prihod od koncerta, koji će se održati u IT clubu, namenjen je za lečenje šestogodišnje Lane, a cenu karte će gosti odrediti sami.

Podsetimo, za transplantaciju koštane srži u Rimu maloj Lani Nikolić potrebno je još 100.000 evra.

“Rođen sa pola srca, u duploj nadi da život ipak ima lek, ja trčim trku bez prednosti da rokenrolom osvojim svet i eto u tome je moj lek”, ovo su stihovi kojima devetogodišnji Nikola Džoni Ranković opisuje svoj život i svoju misiju. Džoni kaže da deca imaju pravo na pomoć i pravo da uživaju u detinjstvu, umesto da se prerano nose sa životom. “Meni je muzika pomogla da postanem jak, a nadam se da će moja muzika pomoći i Lani", kaže Džoni.

Inače, Džoni je ove godine našu zemlju predstavljao na manifestaciji Radost Evrope, a na svom rođendanskom humanitarnom koncertu nastupiće sa 10 pesama uz bend Master blastersi. On je pozvao i nekoliko poznatih muzičara i ličnosti iz javnog života koji će podržati ovaj događaj u želji da se obezbede sredstva za Lanino lečenje.

I on kaže sam za sebe da je “dete iz novina”, “dete operacije i transplantacije”, jer je prošao sličnu priču. Naime, nekoliko puta je imao operacije na srcu, a takođe su mu pomogli ljudi dobre volje, koji su donacijama obezbedili deo potrebnog novca za njegove operacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: