Mihajlovićeva optužuje, DS odgovara

Zorana Mihajlović izjavila da veruje da će SNS biti na vlasti u gradu i poručila da je ta stranka radila mnogo na Voždovcu. DS: SNS bazira kampanju na lažima.

Izvor: Beta

Nedelja, 24.11.2013.

12:19

Default images

Potpredsednica SNS je novinarima na Voždovcu rekla i da je "Demokratsku stranku interesovala samo pljačka".

"Voždovac je uradio mnogo toga. Možda smo mogli mnogo više da je postojala i mala podrška gradske vlasti koje apsolutno nije bilo", rekla je Mihajlović, koja je razgovarala sa građanima kod Banjičke pijace. Dodala je da je ta opština jedna od najvećih u Beogradu, a da ima najmanji budžet, što je ocenila sramotnim.

Mihajlović je rekla da je sve čega se Demokratska stranka dotakla služilo isključivo za pljačku.

Ona je dodala da je SNS izvukla Voždovac iz dugova i problema, da su se posvetili deci i osobama sa invaliditetom i podsetila da gotovo sve škole na Voždovcu imaju video nadzor, kao i da je urađeno 13 rampi za osobe sa invaliditetom.

Mihajlović je rekla da SNS obećava da će građani u podavalskom području dobiti vodovod i kanalizaiju, a da veliki deo Beograda nema kanalizaciju zato što je DS bilo mnogo jednostavbnije "da pljačka građane, nego da brine o njima".

Ona je navela i da će se raditi na tome da se poveća energertska efikasnost u centru Voždovca i u ostalim delovima opštine kako bi bili smanjeni računi za struju.

"Verujem da ćemo biti na vlasti. Mora da se uradi i decentralizacija jer je (bivši gradonačelnik Dragan) Djilas u prethodnom periodu samo skupljao novac kod sebe u svoj centralni bzudžet, a nisu ga zanimali građani i da vidi kako ko živi", rekla je Mihajlović.

DS: SNS kampanju bazira na lažima

Celokupna kampanja Srpske napredne stranke (SNS) bazirana je na lažima i uvredama, saopštili su danas iz Demokratske stranke.

"Tvrdnja potpredsednice SNS Zorane Mihjalović da je DS sve što je dotakla opljačkala je dokaz politike koja njenim liderima Aleksandaru
Vučiću i Tomislavu Nikoliću jedina išla od ruke i pre nego što su osnovali SNS", navodi se u saopštenju ove stranke.

Kako su saopštili, pošto SNS zna da je "nemoguće sakriti da svakog dana zadužuju zemlju za 11 miliona evra, jedino što mogu je da se okrenu priručniku za blaćenje koji im je napisao Vojislav Šešelj".

Iz Demokratske stranke su naveli, povodom današnje izjave potpredsednice SNS Zorane Mihajlović da će podavalsko područje dobiti vodovod i kanalizaciju, da su sela Pinosava, Beli Potok i Zuce dobili kanalizacionu mrežu sa 1.200 domaćinstava, za šta je grad izdvojio osam miliona evra.

"Mihajlovićeva bi pre nego što iznosi podatke o Beogradu trebalo da ih proveri, jer je danas obećala građanima podavalskih područja kanalizaciju koji su već dobili 2011. godine", zaključili su iz DS-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: