Rob Ford popularniji od Obame

Gradonačelnik Toronta Rob Ford, koji je priznao da puši krek i naručuje prostitutke, je trenutno popularniji od Baraka Obame, predsednika SAD.

Izvor: B92

Subota, 23.11.2013.

20:34

Default images

Prema poslednjim anketama u Torontu koje je vodio "Forum riserč", više nego kontroverzni Ford ima podršku 42 odsto biračkog tela za ono što radi kao prvi čovek najvećeg grada u Kanadi. Po drugom istraživanju Forda ima čak 44 odsto podrške uprkos svim skandalima.

Zanimljivo je da je gradonačelnik Toronta pre priznanja da je ustanju teškog pijanstva pušio krek, za šta policija po svemu sudeći ima i dokazni video materijal, imao u anketama 39 odsto podrške.

U poređenju sa Fordom, Obama stoji daleko gore i nalazi se na istorijskom minimumu podrške, pošto se trenutno sa onim što radi šef Bele kuće slaže 37 odsto Amerikanaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: