"SNS omanula u svemu na Voždovcu"

Demokratska stranka tvrdi da SNS na Voždovcu u protekle četiri godine, koliko je u toj opštini na vlasti, nije ispunila nijedno predizborno obećanje.

Izvor: B92

Subota, 23.11.2013.

14:05

Default images

"Na žalost građana Voždovca, u svemu su omanuli. Ne samo da nisu ništa infrastrukturno uradili, nego su se isključivo bavili zlouotrebama budžetskih sredstava, stranačkim zapošljavanjem, prosipanjem novaca, koji je grad opredelio za tu opštinu", izjavio je šef poslaničke grupe Demokratske stranke u Skupštini Srbije Borislav Stefanović na konferenciji za novinare.

On je rekao da nije napravljen vodovod u podavalskim selima, parking ni park na Voždovcu, da nije iskorenjena narkomanija, a da jedino što je SNS uradila jesu "stepenice ispred opštine", iako su pre četiri godine naprednjaci najavili opštinu Voždovac kao "ogledno dobro SNS", gde će pokazati efikasnost te stranke u vođenju beogradske opštine.

Stefanović je na konferenciji novinarima podelio jedno pismo koje je lideru SNS Aleksandru Vučiću poslao predsednik jednog od mesnih odbora SNS, u kojem su, kaže Stefanović, nabrojane sve zloupotrebe budžetskih sredstava.

Stefanović je dodao da je, na primer, na izgradnji tri zida u Osnovnoj školi u Jajincima potrošeno 25 miliona dinara, da je direktor SPS Šumice pre neki dan priveden u policiju, jer ta ustanova nije plaćala poreze, niti prikupljala zakupninu ...

On je rekao da građani treba da se zabrinu, ako SNS na taj način želi da vodi Beograd i poručio naprednjacima da ako hoće da se bore protiv korupcije i kriminala, treba da počnu od opštine Voždovac.

On je dodao da je izgleda "jedino bitno da je Aleksandar Vučić predsednik svih opština u Srbiji".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: