Dragić mora da plati Dinkiću

Prvi osnovni sud u Beogradu doneo je presudu da biznismen Mile Dragić isplati lideru Ujedinjenih regiona Srbije Mladjanu Dinkiću 200.000 dinara.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 21.11.2013.

11:41

Default images

Sud je doneo ovakvu presudu jer je Dragić izneo neistinite optužbe da je Dinkić izmislio aferu "Pancir", saopštio je URS

Kako se navodi u saopštenju Ujedinjenih regiona Srbije takva presuda je doneta na ime naknade nematerijalne štete zbog povrede časti i ugleda, odnosno zbog neistinih optužbi da je Dinkić "pokušao pljačku vojne imovine i iz lične osvete izmislio aferu 'Pancir'".

Sud je takodje naložio Miletu Dragiću da o svom trošku ovu presudu objavi u dnevnim listovima "Blic" i "Večernje novosti", kao i da plati troškove spora, tvrdi URS.

Ove navode, dodaje se u saopštenju, Dragić je izneo u intervjuu dnevnom listu "Kurir" 4. jula 2007.

Kako ističu u URS-u slične navode i optužbe Dragić je nedavno ponovio u svojim javnim nastupima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: