Poginula žena kod Nove Pazove

Jedna žena poginula je jutros na izlasku iz Nove Pazove ka Staroj Pazovi kada ju je dok je vozila bicikl udario Lastin autobus, saopštilo je preduzeće "Lasta".

Izvor: B92

Subota, 16.11.2013.

12:55

Default images

Kako je navedeno u saopštenju, nesreća se dogodila oko šest časova u industrijskoj zoni, kada je na neosvetljenom delu puta, autobus koji je saobraćao na relaciji Beograd-Kanjiža udario S.D. (41) koja je od zadobijenih povreda preminula.

Na mestu nesreće odmah je izašla Hitna pomoć i Saobraćajna policija.

"Vozač autobusa A.M. (35) dugogodišnji je radnik Laste i prošao je sve neophodne provere potrebne za obavljanje tog posla. Nakon zvaničnog uviđaja policije, vozač je podvrgnut alko testu i nije zabeleženo prisustvo alkohola u krvi", navodi se u saopštenju.

Dodaje se i da je autobus pre izlaska iz garaže prošao standardne provere tehničke ispravnosti, kao i da je nakon nezgode upućen na kontrolni tehnički pregled na kojem je konstatovana ispravnost vozila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: