Potpisao peticiju za svoju ostavku

Dekan Medicinskog fakulteta u Nišu Stevan Ilić je potpisao peticiju koju su studenti pokrenuli tražeći njegovu ostavku.

Izvor: B92

Četvrtak, 14.11.2013.

12:06

Default images

On je naveo da niko od studenata nije zatražio njegovu ličnu kartu ili indeks.

"Prišao sam stolu gde se potpisuje peticija, prijavio svoj broj indeksa iz vremena kada sam studirao i potpisao peticiju", kazao je Ilić i dodao da se na taj način i lično uverio da peticiju može da potpiše bez legitimisanja svako ko tu naiđe.

Javio sam se kasnije studentima i obavestio sam ih o tome da sam potpisao peticiju, kao i da prisutni oko stola nisu prepoznali svog dekana, kazao je Ilić.

On je ponovio da je uprava spremna da izadje u susret studentskim zahtevima i očekuje da te predloge usvoji Savet fakulteta.

Možemo da uradimo sve ono što je u skladu sa zakonom, kazao je dekan i naveo da njegova ostavka neće rešiti nagomilane desetogodišnje probleme na tom fakultetu.

Ilić je napomenuo da na fakultetu očekuju dolazak ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Tomislava Jovanovića u subotu i razgovor o problemima fakulteta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: