Pretučen direktor EDB-a u Beogradu

Zoran Rajović, direktor Elektrodistribucije "Beograd", napadnut je večeras oko 18h u Beogradu.

Izvor: B92

Utorak, 05.11.2013.

19:20

Default images

U EDB je za B92 potvrđeno da je on pretučen ispred svog stana u Lominoj ulici.

Direktor Urgentnog centra Zlatibor Lončar rekao je za B92 da Rajović ima povrede glave i ekstremiteta i da će najverovatnije biti zadržan na lečenju.

Kako saznajemo, njega su napale dve, za sada, nepoznate osobe. Motiv napada nije poznat. Policija će pregledati snimke sa bezbednosnih kamera.

EPS najoštrije osuđuje napad na Rajovića

Menadžment i Upravni odbor "Elektroprivrede Srbije" (EPS) najoštrije su večeras osudili brutalni napad na Zorana Rajovića, direktora Privrednog društva "Elektrodistribucija Beograd" (EDB) i člana UO EPS-a.

Čelni ljudi EPS-a uvereni su da će nadležni državni organi utvrditi ko su počinioci ovog teškog napada i da će napadači biti adekvatno kažnjeni, u skladu sa zakonima Republike Srbije.

Kako se navodi u saopštenju EPS-a, Zorana Rajovića napale su nepoznate osobe večeras ispred stana dok se vraćao sa posla i nanele mu teške telesne povrede, a Rajović je zadržan na lečenju u Urgentnom centru.

"Zaposleni u 'Elektroprivredi Srbije', od montera, preko rudara, pa sve do direktora, rade u teškim uslovima i često su mete pretnji i napada, a u mnogim situacijama život im je ugrožen. Menadžment EPS-a zahteva od nadležnih državnih organa da pooštre propise i sprovedu sve zakonske mere kako bi radnici 'Elektroprivrede Srbije' bili bezbedni dok savesno obavljaju svoje poslove", ističe se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

109 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: