Ko nije za Srpsku, nije za Srbiju

Ministar pravde Nikola Selaković pozvao je Srbe s Kosova i Metohije da u što većem broju izađu na izbore i glasaju za Građansku inicijativu "Srpska".

Izvor: B92

Petak, 01.11.2013.

00:22

Default images

On je poručio: "Recite svima da ko nije za Srpsku, nije ni za Srbiju".

Selaković, koji sa vicepremijerom Aleksandrom Vučićem i ministrom zaduženim za KiM Aleksandrom Vulinom prisustvuje završnom skupu "Srpske" u centru Gračanice, poručio je okupljenim građanima da je 3. novembar jedinstvena prilika da se "zaustavi odlazak i omogući povratak Srba na Kosovo i Methoiju".

"3. novembar je jedinstvena prilika da omogućimo sve ono što smo treškom mukom, sa dosta energije i napora, radili u nekoliko prethodnih meseci - da sprečimo da vidimo i poslednje Srbe da odlaze sa Kosova i Metohije", poručio je Selaković.

On je naglasio da je to prilika za koju smo se izborili - da "zaustavimo odlazak i omogućimo povratak Srba i države Srbije, još jače nego što je danas na KiM".

"Povratak Srbije - kroz Srpsku", poručio je Selaković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: