Stojanović:ZSO za prava Srba na KiM

Kandidat za gradonačelnika opštine Gračanica na listi "Srpska" Branimir Stojanović istakao potrebu stvaranja ZSO radi ostvarivanja prava Srba na Kosovu.

Izvor: B92

Subota, 26.10.2013.

21:46

Default images

Kako je saopštila Građanska inicijativa "Srpska", Stojanović je na tribini u Livadju kod Gračanice poručio okupljenim meštanima da glasajući za "Srpsku" biraju jedinstvo Srba na Kosovu i Metohiji.

"Da gradimo Zajednicu srpskih opština, da nas ne dele na Srbe južno i severno od Ibra. Da idemo u naše Štrpce, u Ranilug, Parteš, Novo Brdo, jer samo zajedno i nikako drugačije, možemo napred. Zajedno za našom državom koja će nam pomoći na tom putu", rekao je Stojanović.

Načelnik kosovskog okruga Vladeta Kostić istakao je da Srbi moraju biti mudri na lokalnim izborima u Pokrajini zakazanim za 3. novembar.

"Nećemo dozvoliti da nam plodne njive pretvore u beton prenamenom poljoprivrednog u građevinsko zemljište. To nećemo dozvoliti mi iz 'Srpske', a taj zadatak počinjemo da ostvarujemo 3. novembra", naveo je Kostić.

Prisutnima u Livađu obratili su se i kandidati za odbornike za opštinu Gračanica Rade Djorović i Duško Ivić, koji su pozvali meštane da glasaju za Stojanovića i listu "Srpska".

Građanska inicijativa "Srpska" sutra će održati tribinu i u selu Suvi Do.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: