Acković: Romi da podrže "Srpsku"

Zamenik direktora Kancelarije Vlade Srbije za ljudska i manjinska prava Dragoljub Acković, u Domu kulture u Gračanici pozvao Rome da glasaju po svojoj savesti.

Izvor: B92

Subota, 26.10.2013.

18:44

Default images

"„Za mene je dokaz da je vaša svest i savest na strani Srpske, ovde sam da podržim listu Srpska i njene kandidate. Od budućeg gradonačelnika Branimira Stojanovića očekujem da posao koji zajedno svi radimo, radimo na korist ovoga naroda ovde".

"Izađite na izbore, zamolite vaše prijatelje, komšije, rođake, objasnite im od kolike su važnosti ovi izbori", rekao je Acković podržavši Građansku inicijativu Srpska".

Na tribini koja je održana u Domu kulture, kako se navodi u saopštenju, prisutnim Romima obratio se i Sebastijan Šerifović, predstavnik Roma iz Gračanice.

Istina je da imamo mnogo neobrazovanih ljudi, da smo u teškoj ekonomskoj situaciji, ali nije istina da se Romi ne bore. Sigurno je da ćemo na ovim izborima pokazati svima da smo mi Romi jedinstveni, da nemamo potrebu za onim što nam nude, već da glasamo po svom izboru", rekao je Šerifović, navedeno je u saopštenju Srpske.

Branimir Stojanović kandidat za gradonačelnika opštine Gračanica sa liste Srpska pozvao je okupljene da zajedno sa Srpskom menjaju budućnost na bolje.

Da zajedno gradimo bolju budućnost, a zato ćemo morati svi zajedno da radimo iako će to nekad biti teško, jer je veliki posao pred nama. Ako se zajedno trudimo možemo i da očekujemo bolje", naveo je on.

Nakon tribine u Gračanici Dragoljub Acković i Branimir Stojanović su sa okupljenima posetili edukativni centar u Romskoj mahali u Gračanici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: