Vozač mopeda stradao u nesreći

Vozač mopeda A.N. (60) iz Kraljeva poginuo je jutros u saobraćajnoj nezgodi u mestu Vraneši kod Vrnjačke Banje, saopštila je Policijska uprava Kraljeva.

Izvor: B92

Subota, 26.10.2013.

12:58

Default images

Nesreća se dogodila na putu Kraljevo - Kruševac oko 7 časova, kada je A.B. (26) sa kombijem "fiat - doblo" kragujevačke registracije udario u kombi "mercedes - sprinter", koji je bio isped njega krećući se u istom smeru, a zatim i u moped kraljevačkih tablica koji je naišao iz suprotnog smera.

Vozač mopeda je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Uviđaj je izvršio zamenik Osnovnog javnog tužioca u prisustvu policijskih službenika Saobraćajne policijske ispostave iz Kraljeva.

Saobraćaj je na tom delu puta bio u prekidu do 9 časova i do tada se obavljao alternativnim putnim pravcima.

Poginuo vozač u sudaru tri vozila kod Aleksinca

Vozač Z.M. (64) iz Jagodine poginuo je u saobraćajnoj nesreći na autoputu kod Aleksinca, u kojoj su učestvovala tri vozila, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije.

Na autoputu Beograd - Niš, sinoć oko 20.45 časova, automobil pežo 306, kojim je upravljao Z.M. sudario se sa pežom 308, koji je zatim udario u automobil marke ford. U tim automobilima bili su bugarski državljani.

Vozač pežoa 306 je od zadobijenih povreda preminuo po prijemu u bolnicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: