Izabran direktor kancelarije za Hag

Vlada Srbije je imenovala bivšeg ministra i nekadašnjeg člana Demokratske stranke Milana Markovića za direktora Kancelarije za saradnju s Haškim tribunalom

Izvor: B92

Petak, 25.10.2013.

18:56

Default images

Vlada je "donela rešenje o postavljenju Milana Markovića za direktora Kancelarije za saradnju s Međunarodnim tribunalom za krivično gonjenje lica za teška kršenja međunarodnog humanitarnog prava počinjena na teritoriji bivše Jugoslavije od 1991", saopšteno je posle sednice vlade.

Kancelarija obavlja stručne, administrativne i druge poslove za potrebe Nacionalnog saveta za saradnju s Međunarodnim tribunalom za krivično gonjenje lica odgovornih za teška kršenja međunarodnog humanitarnog prava počinjena na teritoriji bivše Jugoslavije od 1991. godine.

Marković je krajem decembra prošle godine vratio poslanički mandat i iščlanio se iz DS, pošto je prethodno, zbog poraza na izborima , Glavni odbor DS odlučio da svi ministri vrate poslaničke mandate.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: