Goati: Imam simpatije prema Vučiću

Imam mnogo simpatija prema onome što radi Vučić, iznenađen sam sa koliko je energije uleteo u tu borbu, rekao je Vladimir Goati.

Izvor: B92

Četvrtak, 24.10.2013.

17:11

Default images

Predsednik Transparentnosti Srbija kazao je da u borbi protiv korupciji nema blic-kriga.

Goati kaže da u političkom životu imamo asimetričnu situaciju - vlast je gromada, dok opozicija deluje izmrvljeno, bez ijedne integrativne ideje koja bi ih, da postoji, okupila.

"DS i dalje ima zavidan broj pametnih ljudi, intelektualni vrh, ali je Demokratska stranka zaokupljena sobom više nego što bi trebalo da bude."

Goati navodi da u vladajućoj koaliciji postoje suštinske pukotine, vrlo nejednakih stranaka i po opredeljenju i po veličini.

"Kada je formirana Vlada, formirana je na asimetričan način, gde je slabija stranka dobila premijersko mesto i sada svaka od stvari koja se pojave, uključujući i ovu sa Bekom, samo će pojačavati tenzije", navodi Goati i dodaje da je fantastično brz rast rejtinga SNS-a i da se retko ko ne čudi kako SNS taj svoj rejting ne iskoristi i ne pretvori ga u moć i vlast.

Profesor Goati je rekao da smo bliže parlamentarnim izborima nego što smo bili i da je pitanje Kosova na neki način skoro zatvoreno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: