Kancelarija osudila napad na momka

Kancelarija Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju osudila je napad na devetnaestogodišnjeg mladića srpske nacionanosti u severnoj Kosovskoj Mitrovici.

Izvor: B92

Subota, 19.10.2013.

21:18

Default images

Kancelarija je zatražila da se prestane s tolerisanjem takvih incidenata.

"Kancelarija za Kosovo i Metohiju zahteva da se prestane s tolerisanjem ovakvih incidenata i da se odgovorno krene u rasvetljavanje svih zločina u Pokrajini, pa i ovog današnjeg", navodi se u saopštenju.

U saopštenju se podseća da se samo nekoliko sati posle bačene bombe na stan Ninoslava Đerića u severnoj Kosovskoj Mitrovici, dogodio još jedan napada na Srbina, kada su dvojica Albanaca, u multietničkom naselju Bošnjačka mahala, nasrnula na devetnaestogodišnjeg mladića srpske nacionalnosti i nanela mu telesne povrede.

Kancelarija je upozorila da su napadi na Srbe u pokrajini postali svakodnevna pojava.

"Šta još treba da se desi pa da oni koji su dužni da obezbede svakom stanovniku Kosova i Metohije bezbednost i sigurnost, shvate da će se samo kažnjavanjem krivaca stati na put eventualnim budućim zločinima", ističe se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: