RTS: Ne može duel u petak

RTS zbog prenosa fudbalske utakmice Srbija-Japan nije u mogućnosti da u petak emituje emisiju u kojoj je planirano gostovanje funkcionera SNS-a i DS-a.

Izvor: B92

Sreda, 09.10.2013.

20:13

Default images

RTS je otvoren za razgovore predstavnika stranaka u novom terminu koji će svima odgovarati.

Posle višednevnog pregovaranja, RTS je sa predstavnikom Srpske napredne stranke Nebojšom Stefanovićem i Draganom Đilasom iz Demokratske stranke dogovorio gostovanje u emisiji "Oko" u petak 11. oktobra u redovnom terminu u 18:25.

U međuvremenu, RTS je kupio prava za prenos fudblaske utakmice Srbija - Japan, koja se igra u isto vreme, zbog čega je nemoguće emitovati emisiju "Oko" u uobičajenom terminu.

O tome smo obavestili učesnike emisije i ponudili nove termine po završetku utakmice ili narednih dana. Javni servis, kao i do sada, ostaje otvoren za ovaj i slične razgovore predstavnika stranaka u ovom ili nekom drugom terminu koji će svima odgovorati.

Predsednik LDP Čedomir Jovanović je rekao da neće ići na TV duel sa prvim potpredsednikom vlade i liderom SNS Aleksandrom Vuči'em, ali da je za razgovor sa njim. DS tvrdi da SNS tri nedelje izbegava da se Nebojša Stefanović u TV duelu na javnom servisu suoči sa Draganom Đilasom. SNS demantuje te tvrdnje i navodi da je za njih prihvatljiv ponedeljak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: