Udarila kontrolorku Bus plusa

Policija je podnela prekršajnu prijavu protiv D.L. (24 ) iz Beograda, jer je u autobusu na liniji 95 udarila rukom u glavu kontrolorku kompanije Bus plus.

Izvor: Tanjug

Utorak, 08.10.2013.

18:12

Default images

Do incidenta je došlo jutros u 7.15 sati u Ulici Zrenjaninski put na opštini Palilula kada je kontrolorka od D.L. zatražila na uvid kartu za prevoz, na šta je ona reagovala tako što ju je udarila rukom u glavu, saopštila je policija.

O incidentu je obavešten zamenik tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, koji se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela već da se protiv D.L. podnese prekršajna prijava u redovnom postupku.

Protiv putnice je podneta prijava za prekršaj iz Zakona o javnom redu i miru - učestvovanje u tuči, navodi se u saopštenju.

Beogradska policija saopštila je u subotu, 5. oktobra da je podnela krivične i prekršajne prijave protiv četiri osobe zbog sumnje da su u dva odvojena incidenta fizički i verbalno napali kontrolore kompanije Bus plus.

Zbog sumnje da su na liniji 706 Gradskog saobraćajnog preduzeća više puta udarili kontrolora kompanije Bus plus, krivična prijava podneta je protiv K. J. (42) i F. J. (16), saopštila je policija.

Protiv I. P. (28) i T. D. (18) policija je podnela prekršajne prijave za nepristojno, drsko i bezobzirno ponašanje, jer su na liniji 73 vređali kontrolora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: