Pretučena žena vozač tramvaja

Tri osobe pretukle su jutros u Beogradu ženu, vozača tramvaja, S.S. (51) dok je pokušavala da odbrani putnika - petnaestogodišnjeg mladića, rečeno je u MUP-u.

Izvor: B92, Tanjug

Subota, 28.09.2013.

12:51

Default images

Incident se dogodio u jutros oko 5 sati blizu okretnice tramvaja u Ustaničkoj ulici, kada su tri osobe u tramvaju rukama i šipkama prebile mladića, a potom od žene koja je upravljala tramvajem zahtevali da im otvori vrata.

Ona je odbila da to učini pošto je tramvaj bio u pokretu, pa su oni uleteli u njenu kabinu i nekoliko puta je udarili.

Dvoje povređenih, vozač tramvaja i prebijeni mladić, prebačeni su u Urgentni centar, a uprkos brzoj intervenciji policije napadači nisu uhapšeni. Žena je puštena na kućno lečenje, ali je kako kažu u GSPu u stanju šoka.

"Prošle cele godine je bilo 44 napada...Nažalost, sada je kraj septembra i mi već imamo 41 napad. Pre par dana smo imali veoma brutalan napad na našeg kolegu koji je zadobio prelom nosa. Taj broj napada se povećava i ti napadi su sve suroviji. Ne znam šta da kažem osim da apelujem na sve da shvate da svaki napad na vozača je ugrožavanje bezbednosti svih putnika i bezbednosti na tom potezu uopšte. Čovek koji vozi vozilo teško 20 tona kao što je tramvaj ne može zaista tako brzo da se zaustavi kao što bi neko želeo", kaže Slavica Stevanović iz GSP Beograd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

94 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: