LE: Krivične prijave protiv učenika

Policija je protiv trojice učenika Tehničke škole "Rade Metalac" podnela krivične prijave.

Izvor: Beta

Petak, 27.09.2013.

20:30

Default images

Oni se terete da su u četvrtak seksualno uznemiravali četrnaestogodišnju učenicu, zbog čega se devojčica ispisala iz te škole.

Portparol policijske uprave Boban Zdravković potvrdio je večeras da su krivične prijave podnete, ali nije rekao kako je delo kvalifikovano.

"Prijave će u ponedeljak biti predate nadležnom tužilaštvu", kazao je Zdravković.

Devojčica stara 14 godina optužila je starije drugove da su je u četvrtak u odeljenju hvatali za grudi i zadnjicu, da su joj se smejali i da su incident snimili mobilnim telefonom.

Direktor škole Slavoljub Stanojević rekao je Beti da se devojčica jutros ispisala iz škole.

Članovi Saveta roditelja su u međuvremnu zahtevali od rukovodstva škole preduzimanje mera kako se ne bi ponovili slični incidenti.

"Tražili su da se pojača rad profesora sa decom, video nadzor, da se uvede red u oblačenju đaka i da se pođednako kazne svi učesnici tog događaja", rekao je direktor Tehničke škole Slavoljub Stanojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: