Omladina DSS protiv Parade

Omladina DSS se protivi održavanju Parade ponosa koja je "još jedan ultimatum sa Zapada i prvi korak ka urušavanju braka, porodice i tradicionalnih vrednosti".

Izvor: Tanjug

Petak, 27.09.2013.

14:32

Default images

Ta stranka je ocenila da se vlast i opozicione stranke utrkuju ko će više i glasnije da podrži paradu kako bi se ispunio još jedan od mnogobrojnih zapadnih ultimatuma, dok je ogroman broj građana u Srbiji protiv održavanja parade.

"Omladina DSS se protivi tome da se od homoseksualizma pravi ideologija, a da se potom mladim ljudima u Srbiji ta ideologija servira kao nešto dobro i pozitivno", navodi se u saopštenju.

DSS je ocenio da je nedopustivo da se javnim propagiranjem i uličnim marširanjem homoseksualizma zloupotrebljavaju prava da "svako živi svoj privatni seksualni život onako kako sam zamišlja".

"Parada je ništa drugo do nasilno nametanje homoseksualnih shvatanja manjine ogromnoj većini građana u Srbiji. To je prvi korak u nastojanjima da se uruši brak, porodica i tradicionalne vrednosti koje čine temelj svakog naroda i države", navodi se u saopštenju DSS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: