Jovičić odgovara Božoviću

Potpredsednik Izvršnog odbora SNS Aleksandar Jovičić izjavio da će Beograđani konačno dobiti poštenu i odgovornu vlast, te da mogu da odahnu.

Izvor: Tanjug

Petak, 27.09.2013.

13:25

Default images

Reagujući na izjavu predsednika funkcionera DS Balše Božovića da "nema razloga da se izbori u gradu održe na proleće, osim želje vlasti da obezbedi dodatno vreme kako bi lažima i političkim hapšenjima kreirala sliku o velikom lopovluku u gradu, Jovičić je rekao da je siguran da su upravo "Dragan Đilas i njegovi omiljeni direktori javnih preduzeća bez premca u aferama i korupciji".

Jovičić, koji je i šef odborničke grupe u Skupštini grada, tvrdi i da, i "pored svih pokušaja Božovića i Đilasa da zaštite sebi bliske kriminalce, građani Beograda mogu da odahnu, jer znaju da će dobiti poštenu i odgovornu vlast, koja će voditi računa o njima i interesu grada, a ne o privatnim preduzećima, kao što je to do sada bio slučaj".

Ako je Balša Božović ono najbolje što Đilas može da ponudi Beograđanima, naveo je Jovičić u saopštenju dostavljenom medijima, i ako se tu još dodaju funkcioneri DS Aleksandar Šapić i Aleksandar Bijelić, "jasno je na kakvu je ekipu mislio Božidar Đelić, kada je govorio o najboljoj ekipi demokrata".

On je poručio demokratama u Beogradu da bi trebalo da pitaju Đilasa, "pod uslovom da ga i dalje vide na tom mestu", zašto je promenio izborni zakon 2007. godine, a za Đilasa je, dodao je, pitanje kako mu nije smetalo to što se gradonačelnici ne biraju direktno u prethodna dva izborna ciklusa.

"Tada je prekomponovanjem, rušenjem i prevarom dolazio na čelo Beograda, a ne direktnim glasovima Beograđana", kazao je Jovičić i podsetio na ogromno zaduženje građana Beograda, čiji iznos, kako kaže, Đilas menja iz nedelje u nedelju.

"Samo to je dovoljan dokaz da Beograđani već dugo nemaju normalan život i odgovornu gradsku vlast", zaključio je Jovičić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: