U nedelju protest DSS zbog izbora

Demokratska stranka Srbije u nedelju, 29. septembra u Beogradu organizuje protest protiv "antidržavnih i antiustavnih" lokalnih izbora na KIM.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 23.09.2013.

13:05

Default images

Protest u Centru "Sava" organizuje Odbor DSS za odbranu KIM "zbog antidržavnih i antiustavnih izbora, koje su albanski separatisti raspisali za 3. novembar", rekao je portparol te stranke Petar Petković.

On je na konferenciji za novinare rekao i da Vlada Srbije, pod pritiskom Zapada, vrši propagandu na srpski narod da izađe na te izbore i "učestvuje u kapitulaciji".

Petković je ponovio da se DSS protivi tim izborima, da Vlada Srbije insistira na njima zbog evrointegracija, a pozvao je Srbe da ne izađu na glasanje i time spreče predaju KIM.

DSS je prethodne sedmice formirala Odbor za odbranu KIM, kojem predsedava potpredsednik te stranke Slobodan Samardžić.

Cilj Odbora je da snažno podrži državotvornu politiku i Ustav Srbije, koji je poslednja brana razbijanju zemlje i sprečavanju otimanja KIM.

Članovi tog Odbora su predsednik DSS Vojislav Koštunica, Matija Bećković, Milovan Danojlić, Siniša Kovačević, čiji učešće je najavljeno na skupu u Centru "Sava".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: