SNS: Imamo podršku za BG

SNS veruje da ima većinu za izglasavanje nepoverenja gradonačelniku Beograda Draganu Đilasu i da je "prirodno da u narednih šest meseci bude izbora u Beogradu".

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.09.2013.

15:28

Default images

"Pobedićemo, to je jasno, mi se ne plašimo izbora", rekao je Nebojša Stefanović nakon sednice Predsedništva SNS na kojoj se govorilo o smeni vlasti u Beogradu.

Upitan da li je SNS, pošto se ne protivi izborima, odbacila prekomponovanje lokalne vlasti u Beogradu kao opciju, Stefanović je odgovorio da se Predsedništvo nije bavilo tim stvarima.

"Očekujemo da će predlog dobiti većinu. Nismo razgovarali o tehničkim detaljima", rekao je Stefanović.

Odbornici SNS i DSS predali su danas u Skupštini Beograda zahtev za smenu gradonačelnika istakavši da će imati podršku za njegovu smenu, ali i da još nisu razgovarali o budućem kandidatu za gradonačelnika.

Zahtev za razrešenje gradonačelnika predali su šef odborničke grupe SNS Aleksandar Jovičić i šef odborničke grupe DSS Andreja Mladenović, koji su potom na zajedničkoj konferenciji za novinare naveli da imaju podršku socijalista i da se radi o legitimnom potezu kojim se poštuje volja građana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

107 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: