U toku dana i sastanak SPS-PUPS-JS

Predsednik beogradskog odbora SPS Aleksandar Antić izjavio je da će se koalicija SPS-PUPS-JS sastati u toku dana i odlučiti o promeni vlasti u Beogradu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.09.2013.

13:43

Default images

"U toku dana će biti konsultacije sa predstavnicima Partije ujedinjenih penzionera Srbije i Jedinstvene Srbije i o odluci će javnost biti obaveštena", rekao je Antić na konferenciji za novinare povodom puta u Bari privredne delegacije, koju predvodi predsednik JS Dragan Marković Palma.

O tome je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma kazao kako su SPS i JS uvek jednoglasno donosile sve odluke i da se nada da će tako biti i sada.

Odbornici Srpske napredne stranke i Demokratske stranke Srbije predali su danas u Skupštini Beograda inicijativu za razrešenje gradonačelnika Dragana Đilasa.

O beogradskoj vlasti danas će se razgovarati i na sastanku Predsedništva SNS, ali i u PUPS-u, o čemu je govorio Milan Krkobabić, potpredsednik te partije, gostujući u Kažiprstu B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: