Berluskoni bi bolje prošao kao gej

Ruski predsednik Vladimir Putin ocenio je da se Silvio Berluskoni ne bi našao pred sudom zbog seksa sa maloletnicom da je homoseksualac

Izvor: B92

Četvrtak, 19.09.2013.

19:12

Default images

"Berluskoniju se sudi jer živi sa ženama, da je homoseksualac niko se ne bi time zanimao", rekao je Putin na forumu u gradu Valdaju, na diskusiji koju godišnje organizuje ruska državna novinska agencija RIA novosti, gde dolaze razni strani govornici da razgovaraju o Rusiji.

Na tom skupu su se našli, između ostalih, Romano Prodi (bivši predsednik Evropske komisije) i Fransoa Fijon (bivši francuski premijer).

Na Putinovu kratku rečenicu salom se prolomio smeh, preneli su danas francuski mediji.

Putin je krajem juna ratifikovao zakon kojim se osuđuje svako propagiranje homoseksualnosti pred maloletnicima, što je izazvalo polemiku među velikim brojem branilaca ljudskih prava u Rusiji.

Više grupa i branilaca homoseksualaca pozvali su na bojkot narednih Olimpijskih igara, koje će biti održane u februaru u Sočiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: