Sastaju se Jovanović i Đilas

Dragan Đilas i Čedomir Jovanović, početkom sledeće nedelje održaće prvi sastanak posvećen budućoj saradnji dve stranke, saznaje Danas.

Izvor: Danas

Četvrtak, 19.09.2013.

21:09

Default images

"Dogovor je postignut. Za početak naredne sedmice dogovoren je prvi zvanični susret čelnih ljudi DS i LDP, na kojem će se razgovarati o modelima partnerstva i redosledu koraka", rečeno je Danasu iz vrha LDP. Da je sastanak dogovoren, potvrđeno je i u DS.

U delegaciji demokrata biće predsednik Dragan Đilas, zamenik predsednika Bojan Pajtić i predsednik Političkog saveta Dragoljub Mićunović, a istovetan format imaće i delegacija liberala - predsednik Čedomir Jovanović, njegov zamenik Nenad Milić i predsednica Političkog saveta Nataša Mićić.

Kako u LDP ističu, napori da se uspostavi saradnja ove dve stranke i definiše efikasna i programski utemeljena alternativa vlasti Aleksandra Vučića i Ivice Dačića predstavljaju najvažniji događaj na opozicionoj sceni u poslednjih godinu dana. "Drago nam je da je početno nepoverenje postalo prošlost, kao i da smo odlučili da višegodišnje nesporazume stavimo na stranu", kažu u LDP.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: