Još jedna nesreća - dvoje poginulih

Dve osobe su poginule, a jedna je zadobila teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se jutros u 8.30 dogodila na magistralnom putu Zaječar - Paraćin.

Izvor: RTS

Utorak, 17.09.2013.

11:00

Default images

Policija je navela da se nesreća dogodila kod sela Zvezdan, nedaleko od Zaječara.

Do nesreće je došlo kada je putnički automobil marke "suzuki" zaječarske registracije, koji se kretao prema Paraćinu, prešao u suprotnu traku i sudario se s "ladom".

Prema saznanjima medija, nastradali su D. M. (24), koji je upravljao automobilom "suzuki", i P. V. (45), vozač "lade", obojica iz Zaječara, dok je P. S. (57) zbrinuta u zdravstvenom centru u tom gradu.

Do udesa je najverovatnije došlo, jer je iz za sada nepoznatih razloga automobil "suzuki", koji se kretao prema Paraćinu, prešao u suprotnu kolovoznu traku i direktno se sudario s "ladom".

Jutrošnjom nesrećom je na žalost, povećan crni bilans poginulih u saobraćajnim nesrećama prethodnih dana. Za poslednja četiri dana najmanje sedam osoba je poginulo.

U Kragujuevcu su u subotu rano ujutro stradale dve sestre, dok su u nedelju ujutro dva brata i još jedna žena poginuli u nesreći na Ibarskoj magsitrali.

I pored apela policije i raznih kampanja za veći oprez u vožnji, broj stradalih na putevima u Srbiji se na žalost povećava.

Direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja Damir Okanović je pre dva meseca izneo katastrofalan podatak da tokom leta na putevima u Srbiji strada 200 ljudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: