DSS: Pregovori nastavak izdaje

Odbor DSS za KiM ocenio je da nastavak pregovora Beograda i Prištine u Briselu predstavlja "izdaju srpskih nacionalnih i državnih interesa na Kosovu".

Izvor: Beta

Subota, 07.09.2013.

19:28

Default images

"Davanje posebnog telefonskog broja Prištini je suprotno Ustavu Srbije što srpske čelnike ni malo ne uzbuđuje", navedeno je u saopštenju koje je potpisao predsednik odbora Nenad Kojić.

Dodaje sa da su "predavanje državnih energetskih resursa (hidroelektrane Gazivode i imovine Elektroprivrede Srbije) albanskoj strani krivična dela.

"Državna imovina Srbije nije privatno vlasništvo ni (premijera Srbije) Ivice Dačciha ni (potpredsednika vlade) Aleksandra Vučića da je mogu olako ustupati bilo kome", navodi pokrajinski odbor DS S.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: