SAD:Sukob u školi, ubijen tinejdžer

Jedan tinejdžer je ubijen, a trojica su povređena u sukobu u srednjoj školi "Spring", koja se nalazi u istoimenom predgrađu Hjustona, javlja USA today.

Izvor: B92

Sreda, 04.09.2013.

20:39

Default images

Do sukoba, za koji se veruje da je posledica razračunavanja lokalnih bandi, došlo je u kafeteriji škole.

Najmanje trojica učesnika tuče su privedeni, a dvojica od njih su zadržana u policiji, saopštio je šerif Adrian Garsija. Škola, koju pohađa oko 3.000 učenika je zaključana. Uprava škole je saopštila mejlom da su učenici dobro, da su bezbedni i da će ostati u učionicama dok policija ne obavi uviđaj.

Istakli su i da je policija stigla u školu 60 sekundi nakon što je pozvana.

Šerif je rekao da se incident dogodio u 7.10 po lokalnom vremenu, i da je moguće da je povezan sa lokalnim bandama. Garsija je dodao da su u incidentu korišćena "ubodna sredstva".

On je dodao da su dva tinejdžera sa lakšim povredama prevezena u bolnicu, dok je jedan morao na operaciju. Teško povređeni momak je zadobio ubod u predelu abdomena, i njegovo stanje bilo je kritično. Kako prenosi USA today, stanje tinejdžera se, nakon lekarske intervencije, popravlja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: