BiH:Nemaš kartu, završiš s lisicama

Pripadnici sarajevske policije danas su iz tramvaja silom izveli mladića koji nije imao kartu za vožnju, a nakon što su ih pozvali kontrolori GRAS-a.

Izvor: klix.ba

Utorak, 03.09.2013.

23:25

Default images

Jasmin Čustović, koji se u tom momentu zadesio u tramvaju, sve je snimio mobilnim telefonom i snimak ustupio redakciji internet portala Klix.ba. Na snimku se jasno vidi kako četiri uniformisana policajca na silu izvlače mladića iz tramvaja, dok ostali građani negoduju i viču: "Pusti ga, pusti ga".

Sve se odvijalo na tramvajskoj stanici kod Kampusa Univerziteta u Sarajevu, gde se nalazi i Policijska stanica Novo Sarajevo. Kako je za portal Klix.ba rekao Čustović, policajci su ovog momka priveli nakon izvođenja iz tramvaja.

Kontrolori su odlučili da pozovu policiju kako bi rešili problem. Ubrzo su došli policajci kojima je mladić odlučio pokazati dokumente, no uskoro im se pridružilo nekoliko policajaca. Oni su ga izvukli iz tramvaja i stavili mu lisice na ruke dok su okupljeni svedoci negodovali na potez policije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: