Vulin ostaje na čelu kancelarije

Aleksandar Vučić izjavio je da će direktor Kancelarije za KiM Aleksandar Vulin, koji je kandidovan za ministra bez portfelja, ostati da obavlja tu funkciju.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 02.09.2013.

11:24

Default images

Vučić je novinarima ispred novootvorene štamparije kompanije Ringijer-Aksel Špringer rekao da misli da će Vulin nastaviti da obavlja funkciju direktora, zato što to inače ide uz mesto koje će dobiti u rekonstruisanoj vladi, a to je ministar bez portfelja zadužen za Kosovo i Metohiju.

"Što se tiče direktora BIA , to će se uraditi sa predsednikom Nikolićem, jer je to veoma važno u smislu borbe protiv korupcije i kriminala, stabilnosti zemlje i obaveza prema stranim partnerima da to bude ličnost poput Nebojše Rodića", rekao je Vučić.

On je naveo da na to mesto treba postaviti nekog ko će uz najmanju primenu različitih mera postići najbolje rezultate, ističući da je u ovoj godini 2,7 puta bilo manje primene tih mera, nego u prethodnoj sa većim brojem krivično pravnih postupaka.

Vučić je dodao i da nije bilo zloupotreba ni primene mera zarad informacija koje mogu da se koriste u političke svrhe, već zbog ozbiljnih sumnji za izvršenje teških krivičnih dela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: