Mladić i devojka povređeni u udesu

Dve osobe su povređene u saobraćajnom udesu koji se dogodio rano jutros oko 04.15 časova na uglu ulica Pariske komune i Goce Delčeva na Novom Beogradu.

Izvor: Tanjug

Sreda, 21.08.2013.

07:08

Default images

Muškarac i ženska osoba starosti 23 godine zadobili su povredu istezanje vrata, s tim što je mladić imao i posekotinu na šaci, a oboje su prevezeni u KBC Zemun, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura i dodala da se udes dogodio kada je vozilo udarilo u drvo.

Tokom noći Hitna pomoć je u Beogradu obavila 108 intervencija, od kojih 16 na javnim mestima, a pomoć lekara najčešće su od hroničnih bolesnika tražile osobe sa bolom u grudima, rekla je Macura.

Ona je dodala da je bilo slučajeva gušenja pacijenata sa bronhijalnom astmom, povreda usled padova i osoba koje su se žalile na bubrežne bolove.

Hitna pomoć je za protekla 24 sata obavila 226 intervencija, od kojih 59 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Macura je, zbog nešto svežijeg vremena, savetovala uzimanje ujutro napitaka kao što su čaj ili kafa, oprez u saobraćaju i adekvatno oblačenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: