Jutros nema gužvi na granicama

Nakon jučerašnjih velikih gužvi na graničnim prelazima, od jutros na izlasku iz naše zemlje i ulasku u nju nema većih zadržavanja, kažu iz AMSS.

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.08.2013.

07:38

Default images

Prema podacima Auto-moto saveza Srbije, na graničnim prelazima se putnička vozila jutros zadržavaju oko 30 minuta, a saobraćaj je u Srbiji za sada umerenog intenziteta.

Saobraćaj na početku radne nedelje je umerenog intenziteta i za sada se na putevima u zemlji ne beleže duža zadržavanja, ali kako je turistička sezona u punom jeku, pojačan saobraćaj se danas očekuje na najposećenijim putnim pravcima.

Na naplatnim stanicama trenutno nema zadržavanja.

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirano ju 75 saobraćajnih nezgoda, u kojima je 37 lica teže i lakše povređeno, a jedna osoba je izgubila život. U Beogradu je zabeleženo 35 nezgoda, 11 lica je povređeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Podeli: