Krstić se sastao sa Vučićem

Potencijalni ministar finansija Lazar Krstić, diplomac čuvenog univerziteta Jejl, doputovao je u Beograd, saznaje B92.

Izvor: B92

Utorak, 13.08.2013.

15:57

Default images

Kako saznajemo, Krstić se sastao sa prvim potpredsednikom Vlade Aleksandrom Vučićem. On je posle kratkog boravka u glavnom gradu, otputovao kod porodice u Niš.

Krstić je rodom Nišlija, a nakon što je kao đak generacije maturirao u gimnaziji "Bora Stanković", primljen je na prestižni američki univerzitet Jejl i tamo dobio stipendiju za školovanje koje je godišnje koštalo 42.500 dolara.

Već od prve godine studija izdvojio se kao jedan od najboljih akademaca, u trećoj godini proglašen je najperspektivnijim, a 2007. je i diplomirao u oblasti matematike, etike, politike i ekonomije. Tada počinje karijeru u konsultantskoj kući "Mekinzi", gde kao finansijski ekspert radi i danas.

Prema ranijim saznanjima B92, vrh države pregovara sa mladim srpskim diplomcem prestižnog Jejla, koji radi u čuvenoj konsultantskoj kući "Mekinzi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

246 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: