LSV: Policijska uprava za Vojvodinu

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da bi osnivanje Policijske uprave za Vojvodinu omogućilo bolji rad MUP Srbije, saopštila je danas ta stranka.

Izvor: Beta

Nedelja, 11.08.2013.

17:43

Default images

Državni sekretar MUP-a Vanja Vukić je u danas objavljenom intervjuu agenciji Beta rekao da smatra da je formiranje Policijske uprave za Vojvodinu nepotrebno, kao i da je Novi Sad jedan od najbezbednijih gradova u Evropi.

U reagovanju na izjavu Vukića, LSV je ocenila da je bezbednosna situacija u Novom Sadu loša i navela da je za "oko deset meseci zabeleženo pet pucnjava u blizini škola i vrtića, a da se direktorima pojedinih gradskih preduzeća bacaju bombe pod automobile".

LSV je podsetio da je premijer i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić u januaru obećao da će načelnik novosadske policije biti imenovan za sedam dana, a da su pre toga ista obećanja davali direktor policije Milorad Veljović i državni sekretar Vladimir Božović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: