"Učesnici i gosti u Guči sigurni"

Učesnici Sabora u Guči su bezbedni i stanje je zadovoljavajuće, izjavio je načelnik policijske stanice u Lucanima Slobodan Marković.

Izvor: B92

Subota, 10.08.2013.

23:29

Default images

Marković je Tanjugu rekao da je u proteklih pet dana registrovano 10 krivičnih dela, od čega devet krađa i jedan napad na službeno lice.

"Tokom ovih dana tri lica su lišena slobode i određena im je mera zadržavanja u trajanju od 48 časova", navodi Marković.

Kada je u pitanju javni red i mir, stanje je na visokom nivou, a za proteklih pet dana podnete su samo dve prekršajne prijave, dodaje on. Marković je istakao da kada je reč o bezbednosti saobraćaja, u odnosu na prošlu godinu ima manje prijava, odnosno alkoholisanih lica, jer su, kako je naveo, apeli organizatora i MUP-a dosta doprineli da vozači ne upravljaju vozilima pod dejstvom alkohola.

Organizatori kažu da za proteklih pet dana nije bilo većih propusta. Primedbe su se najviše odnosile na to što je tranzitna karta koštala 1.000 dinara.

Predsednik opštine Lučani i Saborskog odbora, Mladomir Sretenović tvrdi da će se i taj problem do narednog Sabora rešiti.

Nakon međunarodnog i takmičenja za pionirske i omladinske orkestre, u Guči je večeras finalno nadmetanje za seniore. U ponoć na glavnoj pozornici nastupiće Boban i Marko Marković sa svojim orkestrom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: