Vrućina spalila ispravljač RTV

Zbog visokih temperatura, otežano je emitovanje radio i televizijskog programa pokrajinskog javnog medijskog servisa, Radio-televizije Vojvodine.

Izvor: Beta

Četvrtak, 08.08.2013.

09:08

Default images

Predajnik RTV-a na Iriškom vencu u više navrata je prekidao rad zbog toga što se ispravljač za napajanje programske trase, predviđen za rad na temperaturama do 50 stepeni, nalazi u prostoriji bez klima-uređaja, te je dostigao temperaturu od 70 stepeni, na kojoj ispada iz funkcije, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je na Iriški venac poslat rezervni ispravljač, ali se navodi da će u ovakvim okolnostima i on raditi do pregrevanja, te će se dva uređaja smenjivati, sa prekidima u emitovanju programa, "u iščekivanju svežijeg vremena".

"Do tada, naša dva televizijska i tri radijska programa mogu da se prate preko kablovskih operatera, odnosno putem internetske stranice", piše u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: