Danas u Srbiji do 38 stepeni

U Srbiji će danas biti sunčano i veoma toplo, do 38 stepeni, saopštio je Hidrometeorološki zavod.

Izvor: B92

Utorak, 06.08.2013.

00:31

Default images

Vetar će biti slab i umeren, promenljivog pravca. Jutarnja temperatura biće od 16 do 23, najviša dnevna od 35 do 38 stepeni.

I u Beogradu će biti sunčano i veoma toplo, uz slab vetar promenljivog pravca. Jutarnja temperatura biće 23, a najviša dnevna 36 stepeni.

Cisterne s vodom i danas će zbog vrućine biti postavljene u centru Beograda. Cisterne će biti postavljene od 12 do 18 sati na Trgu Republike, Zelenom vencu i Slaviji.

Voda u cisternama namenjena je svim građanima za piće, osvežavanje i rashlađivanje, a naročito mališanima i najstarijim osobama, koji najteže podnose vrućinu, saopštila je ranije Gradska uprava.

Kako se ta praksa pokazala izuzetno korisnom za veliki broj građana, "Beogradski vodovod" će do kraja leta nastaviti s postavljanjem cisterni na javnim mestima u danima sa tropskim temperaturama, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: