Turska policija uhapsila "Ezela"

U velikoj akciji suzbijanja trgovine drogom, koja se sprovodi u više turskih gradova, uhapšeno je nekoliko glumaca. Među njima i glavni glumac serije "Ezel".

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.08.2013.

13:38

Default images

U Ankari je uhapšen Kenan Imirzalioglu, glumac koji je gledaocima u Srbiji poznat iz serije "Ezel". Kako navode 24sata.hr, racije su izvršene i u Istanbulu, Bodrumu i Kušadasiju.

U akciji u kojoj je uhapšen "Ezel" privedeno je tridesetak osoba, među kojima je još nekoliko turskih glumaca. Svi oni su, kako piše 24sata.hr, nakon lekarskih pregleda odvedeni u odeljenje istanbulske policije u četvrti Fatih.

Kako još navodi hrvatski portal, turska policija je osam meseci pripremala akciju, u kojoj su prisluškivani telefoni brojnih dilera droge povezanih s poznatim ličnostima.

Osim što se radilo o pojedinačnim dostavama droge, dileri su obezbeđivali i zabave poznatih, a među drogom koju su poznati naručivali, osim marihuane, bio je i kokain, kao i drugi narkotici i lekovi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: