BG: Automobil propao kroz asfalt

Automobil marke "fijat" propao je kroz asfalt danas oko 17.30, nedaleko od Cvetkove pijace na Zvezdari.

Izvor: Beta

Nedelja, 04.08.2013.

18:39

Default images

Povređenih nema, a kako javlja reporter "Blica" sa lica mesta, cela suvozačeva strane je potonula u kolovoz.

Razlog je najverovatnije vodovodna cev koja je pukla, razvalila kolovoz i povukla automobil.

Ovaj incident se dogodio u Bulevaru kralja Aleksandra kod broja 378, a saobraćaj je potpuno obustavljen u oba pravca od Cvetkove pijace do Deskaševe ulice.

Reporter Blica saznaje da je u automobilu u trenutku propadanja bilo troje ljudi koji na sreću nisu povređeni.

Očevici tvrde da je automobil u jednom trenutku bukvalno počeo da tone.

Vozač automobila kaže za "Blic" da se se drugarima vraćao sa bazena na Olimpu i da se kretao u pravcu grada kada je primetio da mu sugrađani skreću pažnju da je suvozačeva strana počela da propada.

"Kretali smo se polako, jer smo bili u koloni. Video sam da mi prolaznici nešto dovikuju, a par sekund kasnije sam primetio da se na suvozačevoj strani pojavljuje voda. Izleteli smo napolje i videli automobil koji je propadao. Građani su pokušali da automobil izvuku iz rupe, ali nismo uspeli u tome", kaže vozač automobila Slađan M.

GSP: Normalizacija prevoza tek sutra

U Gradskom saobraćajnom prevozu kažu da se normalizacija prevoza očekuje tek sutra.

U Gradskom saobraćajnom prevozu za agenciju Beta je rečeno da se normalizacija prevoza očekuje tek sutra, a u saobraćajnoj policiji kažu da sve zavisi od Beograd puta i Vodovoda i kanalizacije čije ekipe izvode radove.

U Beograd putu agenciji Beta večeras nisu želeli više da kažu o tom incidentu kada je auto propao kroz kolovoz u Bulevaru Kralja Aleksandra.

Tramvajski i autobuski saobraćaj u tom delu Bulevara preusmeren je pa su tako tramvajske linije 6, 7 i 14 preusmerene na Omladinski stadion a tramvaj na liniji 5 na okretnicu kod Tašmajdana.

Autobusi na liniji 6a, 46, 79 i Ada 4 u smeru ka periferiji saobraćaju trasom Bulevar kralja Aleksandra - Jekoslava Kovača - Deskaševa - Bulevar kralja Aleksandra.

U smeru ka gradu autobusi se kreću trasom Mite Ružića - Bulevar kralja Aleksandra - Ustanička - Vojislava Ilića - Gospodara Vučića i dalje redovnom trasom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: