URS: Dačić ucenjuje SNS

Ujedinjeni regioni Srbije ocenili su da je Dačić svojim odlukama pokazao da se ne bori za narod i državu, već za sebe.

Izvor: Beta

Sreda, 31.07.2013.

15:56

Default images

"To je politička realnost koja je za nas poražavajuća. Ujedinjeni regioni Srbije biće konstruktivna opozicija koja će podržati svaki onaj predlog koji je dobar za državu i građane", poručio je portparol URS-a Marko Selaković u izjavi za agenciju Beta.

On je naveo da Ujedinjeni regioni Srbije u potpunosti razumeju odluku koju je donelo Predsedništvo Srpske napredne stranke i smatraju da je to jedini racionalan potez u ovom trenutku.

"Ujedinjeni regioni Srbije i naši ministri u vladi imali su izuzetnu saradnju i sa Aleksandrom Vučićem i sa Srpskom naprednom strankom i jasno nam je da u ovom trenutku Ivica Dačić ima mehanizme da ucenjuje SNS, što parlamentarnom većinom, što obavezama koje je država Srbija preuzela po briselskom sporazumu", kazao je Selaković.

Upitan da li se boji raspisivanja stranačkog članstva, sada kada URS odlazi u opoziciju, Selaković je kratko odgovorio: "Ni najmanje".

Srpska napredna stranka danas je prihvatila predlog premijera Ivice Dačića da vlada nastavi rad bez Ujedinjenih regiona Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: