Goati: URS je obavio svoje

Predsednik Transparentnosti Srbija Vladimir Goati ocenio je da je premijer Ivica Dačić odluku o izlasku URS iz vlade najverovatnije doneo u dogovoru sa SNS-om.

Izvor: B92

Utorak, 30.07.2013.

21:47

Default images

Goati je u izjavi za agenciju Beta rekao da je u vladi koju predvode SPS i SNS prestala potreba za Ujedinjenim regionima Srbije, koji su pre godinu dana u vlast uvedeni kako bi se razbila slika o crveno-crnoj koaliciji.

"URS je obavio svoje kao u filmu 'Ona je igrala samo jedno leto'. Prestala je potreba za URS-om i lepo su im pokazali vrata", rekao je Goati.

On je dodao da ne veruje da su socijalisti Ivice Dačića bez podrške SNS-a doneli odluku o izlasku stranke Mlađana Dinkića iz vlade.

"Ovde je samo reč o podeli uloga", rekao je Goati.

Goati je rekao i da je nejasno zbog čega premijer Srbije i predsednik SPS Ivica Dačić nijednom rečju nije pomenuo da li će smeniti ministra prosvete Žarka Obradovića zbog kraha male mature.

Kako je rekao, tako nešto kao što je krah male mature zahtevalo je da lično predsednik vlade zatraži da ministar prosvete Srbije Žarko Obradović ode s te funkcije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: