Jugović: SPO spreman da pomogne

SPO će nastaviti da podžava politiku vlade koja se odnosi na procese evropskih integracija, primenu briselskog sporazuma i borbu protiv korupcije.

Izvor: Tanjug

Utorak, 30.07.2013.

21:15

Default images

Ta stranka je spremna da pomogne u daljem procesu sprovođenja neophodnih reformi, izjavio je danas šef poslanika SPO-DHSS Aleksandar Jugović.

"SPO je spreman da pomogne u daljim koracima pocesa reformi i sprovođenja dela našeg progrma koji ja paralelan sa politkom vlade i spreman je da da punu podršku tim koracima, a ako o tome budemo razgovarali sa drugim akterima na političkoj sceni bićete obavešteni", rekao je Jugović Tanjugu.

On je objasnio da je SPO i do sada podržavao politiku vlade koja se odnosi na brze evropske integracije, primenu briselskog sporazuma i borbu protiv korupcije i da će to i dalje činiti.

"Mi ćemo i dalje podržavati naš program i sve ono za šta smo se i borili, jer ne možemo biti protiv našeg programa i naše borbe samo zato što smo opzicija. SPO će uvek biti na raspolaganju za pružanje pomoći svemu što je u interesu građana Srbije, pa ne menja mnogo stvari činjenica da li smo u vlasti ili opziciji", rekao je Jugović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Podeli: