SNS sutra o Dačićevom predlogu

SNS će sutra na najvišim organima stranke doneti odluku o predlogu premijera Srbije Ivice Dačića da vlada nastavi da radi bez URS, izjavio je Zoran Babić.

Izvor: B92

Utorak, 30.07.2013.

18:08

Default images

Babić je za agenciju Beta rekao da ne želi da prejudicira odluku svoje stranke i da će ona biti saopštena sutra posle zasedanja najviših stranačkih organa.

"Za nas je bilo prihvatljivo da nastavimo da radimo i u ovom formatu, naravno sa redefinisanjem ciljeva, a sutra ćemo doneti konačnu odluku o predlogu Ivice Dačića", rekao je Babić.

Premijer i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić predložio je danas da iz vlade izađu ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić i URS i pozvao SNS da nastave da rade zajedno u vladi.

"Ako Srpska napredna stranka to ne prihvati, jedino rešenje je da idemo na izbore ili da se formira neka nova koalicija bez Socijalističke partije Srbije. Na primer, Srpske napredne stranke, Demokratske stranke ili bilo koga", rekao je Dačić na konferenciji za novinare u zgradi Vlade Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: