Čestitke povodom rođenja princa

Ruski predsednik Vladimir Putin čestitao je kraljici Elizabeti Drugoj rođenje praunuka, saopštio je Kremlj. Čestitke stigle i od Fransoa Olanda.

Izvor: B92

Utorak, 23.07.2013.

11:09

Default images

Ruski predsednik "čestitao je kraljici Elizabeti Drugoj rođenje praunuka i poželeo dobro zdravlje novorođenčetu, vojvotkinji od Kembridža i svim članovima kraljevske porodice", dodaje se u čestitki.

Francuski predsednik Fransoa Oland i njegova partnerka Valeri Trirvejler takođe su uputili najiskrenije čestitke princu Vilijamu i njegovoj ženi Kejt na rođenju sina, princa od Kembridža.

"Srećna vest o rođenju princa obradovala je francuski narod", piše u čestitki.

Oland je uputio čestitku i kraljici Elizabeti Drugoj na rođenju praunuka.

Britanski princ Vilijam i vojvotkinja od Kembridža Kejt dobili su u ponedeljak sina. Po saopštenju Bakingemske palate, Kejt se porodila oko 16.24 po lokalnom vremenu. I beba, koja je teška 3,8 kilograma, i majka su dobro.

Na adresu kraljevske porodice i dalje stižu čestitke državnika iz mogih zemalja sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: