Optužen za zločin u Klivlendu

Policija u Klivlendu podnela je krivičnu prijavu protiv Majkla Medisona (35) za trostruku otmicu i ubistvo, nakon što su tokom vikenda pronađena tela tri žene.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 22.07.2013.

20:09

Default images

Sud je odredio kauciju od šest miliona dolara za njegovu odbranu sa slobode, navode agencije.

Na današnjoj konferenciji za novinare klivlendske policije saopšteno je da je otkriven identitet jedne žrtve i da se ona zove Anđela Deskins.

Sve tri žrtve su Afroamerikanke, ali se identitet druge dve još uvek ne zna, jer kod sebe nisu imale lična dokumenta.

Šef policije u Klivlendu Ralf Spots, rekao je juče Asošiejted presu da se sumnja da bi mogle biti još jedna ili dve žrtve masovnog ubice.

Medison je već osuđivan zbog pokušaja silovanja 2001. godine i vodi se na listi seksualnih prestupnika.

Medisonove komšije kažu da je on viđan kako prilazi ženama na ulici i pokušava da uspostavi kontakt i započne razgovor, ali još nema naznaka da li je tako došao i do svojih žrtava.

Sumnja se, prema nezvaničnim podacima iz istrage, da je Medison prilikom ubistava kopirao Entonija Souvela, masovnog ubicu iz Klivlenda, koji je pre dve godine osuđen na smrt zbogi ubistva 11 žena u tom gradu.

Klivlend je već bio u centru pažnje američke javnosti pre nekoliko meseci, kada je otkriveno da je Arijel Kastro držao zatočene tri devojke u svojoj kući više od jedne decenije.

One su oslobođene, dok je Kastro uhapšen i čeka početak suđenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: